Начало Д-р Омер Услуги За контакти Ралев Дентал

 

За контакти:

Адрес на нашата практика:

Град Пловдив - код 4000

бул. ''Любен Каравелов'' 9Б, ет. 5, офис 7

Ралев Дентал АД

д-р Хамди Омер

Телефони: 0899 14 54 70, 0877 60 82 07